KipinaRyhma copy.jpg

TIETOJA KLUBISTA

Lions Club Lempäälä Kipinä on huhtikuussa 2017 perustettu uusi LC-klubi Lempäälässä.
Kuulumme Suomen Lions Liiton 107-E piiriin klubinumerolla1062 (Kv 130693)

 • Klubissa meitä on tällä hetkellä 30 eri taustoista olevaa, hyväntekeväisyydestä ja hyvän tekemisestä kiinnostunutta miestä ja naista Lempäälästä ja lähikunnista

 • LC-toiminnan ja myös LC Lempäälä Kipinän ydin on tehdä aktiviteetteja, jotka voivat olla varainkeruuta tai erilaisia palvelutehtäviä avun tarpeessa oleville.

 • Klubissamme on vahva yhteishenki ja yhdessätekemisen meininki.
  Suunnittelemme aktiviteetit yhdessä ja päätämme mille taholle teemme
  lahjoituksia tai ohjaamme apuamme muutoin.

 • Toimintakaudella 2021-2022 LC Kipinän avustustoimintaa suunnataan
  toimintasuunnitelman mukaisiin tavoitteisiin;
  -Nuorten hyvinvointi ja toiminta-aktiviteettien lisääminen
  -Kiusaamisen ehkäisy
  -Vanhusten hyvinvoinnin edistäminen
  Avustushakemukseen tästä linkistä

 • Vahvuutemme on myös se, että meitä on kaiken ikäisiä ja sekä miehiä että naisia. Myös perheen lapset ja nuoret voivat olla täysillä mukana toiminnassamme niin halutessaan.

 • Aktiivisen alkutaipaleen aikana olemme auttaneet ikäihmisiä, lapsiperheitä sekä tehneet mm. lahjoituksen  Lempäälän lastenneuvolan odotustiloihin sekä partiolaisille. Lisäksi olemme olleet osaltamme auttamassa SPR:n Nälkäpäiväkeräyksessä ja Pelastusarmeijan Joulupatakeräyksessä.

 • Tämän lisäksi olemme yhteistyössä alueen  yritysten kanssa olleet toteuttamassa Skeittiramppeja Lempoisten koululle ja järjestämässä kotaa Kuljun koulun metsäeskarilaisille.

  Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, otamme mielellämme vastaan uusia jäseniä.

Kipinän lipusta on tullut runsaasti kyselyjä. Tässä lyhyt selvitys symboliikasta: Tie lipussa yhdistää perheitä, sukupuolia, voimia, ihmisiä eri kunnista. Se myös kuvaa meitä yhteistyökumppanina. Tie vie kaikkien rajojen yli. Tähdet kuvaavat lioneita.